integracja kotlina kłodzka szkolenia sudety


 

BANKIETY I IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE

 


imprezy integracyjne kotlina kłodzka


Przygotowujemy bankiety, biesiady, rozmaite imprezy i uroczystości. Nasi goście obchodzą tu różne jubileusze.Organizujemy takie imprezy jak chrzciny, komunie, wesela oraz wiele innych. Firmy organizują tutaj imprezy dla swoich pracowników i kontrahentów. Wybierają Ośrodek Wczasowy Sorrento na konferencje, imprezy z okazji zakończonych projektów, odniesienia sukcesu i wiele innych.

 

 

 

Zespół doświadczonych w organizacji imprez pracowników przygotuje dla Państwa każde spotkanie. Doradzi i będzie służył swoją wiedzą tak, by mogli Państwo wybrać dla siebie najlepsze rozwiązanie. Pomoże zaplanować i zorganizuje przedsięwzięcie o wybranym przez Państwa charakterze. Zaproponuje aranżację, scenariusz, oprawę muzyczną oraz menu stosownie do Państwa gustu i potrzeb, uwzględniając budżet.

 

 

Ceny bankietów oraz imprez okolicznościowych przygotowywane są indywidualnie w zależności od typu imprezy, ilości osób, menu, imprez towarzyszących itd.

Prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w celu przygotowania dla Państwa indywudalnej kalkulacji cenowej.

 

 

Poniżej przedstawiamy Państwu przykładowe menu imprez okolicznościowych. Wszystkie elementy menu mogą być dowolnie modyfikowane w zależności od Państwa życzeń. W celu zapoznania się z zawartością należy kliknąć na nazwę interesującego Państwa menu.

 

    Przykładowe menu weselne wersja jednodniowa

    MENU PRZYJĘCIA WESELNEGO WERSJA I

    Powitanie chlebem i solą

    Zupa
    Rosół z makaronem

    Danie główne
    Rolady z farszem w sosie własnym,
    Devolay z kurczaka
    Pieczeń z indyka,
    Karczek pieczony

    Dodatki
    Kluski śląskie,
    Ziemniaki gotowane,
    Surówka z selera,
    Surówka z kapusty czerwonej,
    Marchew z jabłkiem, kompot
    Deser

    Ciasta
    4 rodzaje ciast do wyboru
    Kawa,
    Herbata
    Lody,
    Owoce

    Zimna płyta
    Półmisek wędlin,
    Półmisek mięs pieczonych,
    Pierś z kurczaka w galarecie
    Sałatka jarzynowa
    Sałatka grecka
    Śledzie
    Tymbaliki z drobiu
    Pieczywo, masło

    Gorąca kolacja
    Ziemniaki pieczone
    Kotlet schabowy z pieczarkami,
    Surówki

    Dania ciepłe
    Bogracz
    Chlebek z sosem diabelskim
    Barszcz z krokietem


    Dodatkowo istnieje możliwość przygotowania „ stołu staropolskiego”

    Przykładowe menu weselne wersja dwudniowa

    MENU PRZYJĘCIA WESELNEGO WERSJA II

     

    Dzień Pierwszy:

    Powitanie chlebem i solą

    Zupa
    Rosół z makaronem

    Danie główne
    Rolady z farszem w sosie własnym,
    De'’volaille z kurczaka
    Pieczeń z indyka,
    Karczek pieczony

    Dodatki
    Kluski śląskie,
    Ziemniaki gotowane,
    Surówka z selera,
    Surówka z kapusty czerwonej,
    Marchew z jabłkiem, kompot
    Deser
    Kompot

    Ciasta
    4 rodzaje ciast do wyboru
    Kawa,
    Herbata
    Lody,
    Owoce

    Zimna płyta
    Półmisek wędlin,
    Półmisek mięs pieczonych,
    Pierś z kurczaka w galarecie
    Sałatka jarzynowa
    Sałatka grecka
    Śledzie
    Tymbaliki z drobiu
    Pieczywo, masło

    Gorąca kolacja
    Ziemniaki pieczone
    Kotlet schabowy z pieczarkami,
    Surówki

    Dania ciepłe
    Bogracz
    Chlebek z sosem diabelskim
    Barszcz z krokietem

    Dzień Drugi (Poprawiny):

    Zupa
    Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym

    W postaci szwedzkiego stołu:

    Dania ciepłe
    Zestaw mięs
    Dodatki
    Ziemniaki gotowane
    Surówki

    Zimna płyta
    Półmisek wędlin,
    Półmisek mięs pieczonych,
    Sałatka jarzynowa
    Sałatka grecka
    Jajka w sosie tatarskim
    Śledzie
    Pieczywo, masło

    Dania ciepłe
    Bigos
    Bogracz
    Barszcz czerwony z krokietem

    Bufet szwedzki kawowy
    Ciasta
    Kawa
    Herbata

     

    Dodatkowo istnieje możliwość przygotowania „ stołu staropolskiego”

    Stół staropolski 1

    Stół Staropolski 1

    Szynka wędzona
    Jarmark kiełbas, kaszanek, wędzonek, salcesonów i pasztetowych
    Twaróg wiejski
    Ogórki kwaszone lub małosolne w kamionce
    Smalec ze skwarkami i cebulka
    Chleby wiejskie, pszenne, żytnie i razowe

    Stół staropolski 2

    Stół Staropolski 2 (min 50 osób)

    Szynki wędzone
    Jarmark kiełbas, kaszanek, wędzonek, salcesonów i pasztetowych
    Pasztet domowy
    Wędzony boczek
    Ogórki kwaszone lub małosolne w kamionce podawane
    Smalczyk wiejski z cebulką
    Bochny chlebów wiejskich, żytnich, pszennych i razowych

    Żurek na zakwasie z jajem i kiełbasą
    igos staropolski z grzybami i boczkiem winem podlany  B

    Przykładowe menu komunijne

    Menu komunijne

 

 

Dodatkowe informacje w recepcji ośrodka.
tel. +48 74 813 00 39
mobile +48 503 09 72 56
mail: recepcja@sorrento.com.pl

 

 






 

GALERIA OŚRODKA

 


 

Więcej ....